Techist - Tech Forum

Techist - Tech Forum (http://www.techist.com/forums/)
-   Monitors, Printers and Peripherals (http://www.techist.com/forums/f78/)
-   -   not turning on... (http://www.techist.com/forums/f78/not-turning-11273/)

ethiopian 02-29-2004 12:54 AM

not turning on...
 
ok im trying to build my own comp, and i cant seem to get it to turn on....

i have cords in the right spot, but no power....all i get every now and then when i try to turn it on, is the fan on the processor to move for like 2 secs, then it stops...what could this mean?

and if the power box has its own switch on the back of the comp, shouldnt that at least turn on when i flip that switch?

actually, everything turns on for a split of a second, then just shuts off....

btv 02-29-2004 03:47 AM

signs of not enough power or bad power supply.
the switch on the psu wont turn on the computer,you need to turn it on from the button on the case.
a couple times i have made the mistake of connecting the wires backwards.

you need to post the specs of the computer.

loner 03-01-2004 12:15 AM

have you checked the voltage ?

Apokalipse 03-01-2004 02:40 AM

what are the specs of the PC you're building? - including PSU

rapideye95 03-01-2004 02:49 AM

WUT UP
 
LOOK AT UR MOTHERBOARD TO SEE IF THERE IS A JUMPER SETTING FOR BIOS CLEARING>>>MAKE sure it's on normal operation....it should be near ur cmos battery...or the light/hdd connections...it should be a three-pin jumper....refer to ur motherboards manual if confused...make sure ur motherboard bios setting is on normal...NOT CLEAR!!!!! good luck


All times are GMT -5. The time now is 09:03 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.