not detecting sound card - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-03-2005, 02:32 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
macdawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 813
Default not detecting sound card

I have an audigy 2 ZS, it is listed as my default sound device in the control panel in my sound settings.

I tried to update my sound card drivers, nothings wrong with my sound but I just figured I'd update my sound drivers and they won't install because it says it did not detect and audigy 2 ZS soundcard.

Anyone know what is causing this or should I just not worry about it?
__________________

macdawg is offline  
Old 06-03-2005, 03:52 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 169
Send a message via AIM to Slayer
Default

well there probably is something wrong but if you said its working right now then dont try to fix whats not broken.
__________________
http://miniprofile.xfire.com/bg/bg/type/0/slayer924.png
Intel P4 @ 2.0 Ghz 400fsb
512mb Corsair XMS dual channel ddr400
Radeon 9800 XT 256mb
40 & 60 gig wd hd\'s
Audigy 2 ZS THX
Logitech 5.1 280watts rms sound THX
Slayer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.