normal system temps - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-27-2006, 01:51 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 12
Send a message via Yahoo to daniel3877
Default normal system temps

im running an amd 3200+, geforce 7300 graphics card, i just got done doing a case mod in this computer, im concernd if i have enoufgh case ventilation, i can list my specific temps im running at if anyone has any input in this topic.....these are my stats......(temps at idle)cpu:37.....system:33....graphics card:58......(voltage stats)vcore:1.42....3.3v:3.33.......+5v:5.05.....+ 12v:12.25.........(fan stats)cpu fan:changes between 1607 and 1622.....sys fan:between 1061 and 1008
__________________

daniel3877 is offline  
Old 04-27-2006, 02:15 AM   #2 (permalink)

Triforcer
 
Baez's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 6,987
Default

well do u wanna know what ur system should be running at? a 3200 at stock should be running at 32 idle. i have a 3000+. system should be close to that
__________________

__________________


Baez is offline  
Old 04-27-2006, 03:23 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 237
Default

how much ventilation do you have?
Tordenskjold is offline  
Old 04-27-2006, 04:45 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

this question can not be answered unless you list the temps and the fans (including position in your case). a pic of the case showing the fans might help
Nitestick is offline  
Old 04-27-2006, 12:28 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 237
Default

sAd BuT tRuE!!111!!
Tordenskjold is offline  
Old 04-27-2006, 12:55 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 12
Send a message via Yahoo to daniel3877
Default

what does that mean!!!!!!!!!
daniel3877 is offline  
Old 04-27-2006, 02:14 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 237
Default

seems ok to me but i only skim read the start... :S
Tordenskjold is offline  
Old 04-27-2006, 09:54 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i'm assuming this a socket 939 venice core 3200+ if you could find that out for me. that shouldn't be set above 1.4v vcore yet yours reports as 1.42v. that would be fine if you were overclocking but if its still at 2.0ghz you would want it set at about 1.35v. if the voltage reading is correct that would explain why the cpu temp is 37 degrees (i'm assuming that is at "idle"?). like cvb724 said it should idle in the low 30's.
__________________

Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.