No Video? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-21-2005, 10:13 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default No Video?

My friend and i today lanned on ut 2004. While we were playing i got a warning cuz my cpu temp hit over 60 so i closed the game and so did he. His computer froze so he shut it down. It froze after exiting ut. When we went to power it back on there was no video! We tried putting i different video card in and trying a different moniter. Please help!
__________________

__________________
Amd64@2.21ghz
1 gig(512x2) corsair ram
6600gt
Nec burner
sound blaster audigy 2 ls
90mm AC heatsink
via k8t800 pro
crap6892 is offline  
Old 06-21-2005, 10:15 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

Those are not his computer specs
__________________

__________________
Amd64@2.21ghz
1 gig(512x2) corsair ram
6600gt
Nec burner
sound blaster audigy 2 ls
90mm AC heatsink
via k8t800 pro
crap6892 is offline  
Old 06-21-2005, 11:48 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

Any clue anyone?
__________________
Amd64@2.21ghz
1 gig(512x2) corsair ram
6600gt
Nec burner
sound blaster audigy 2 ls
90mm AC heatsink
via k8t800 pro
crap6892 is offline  
Old 06-22-2005, 10:20 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

anyone have any clue
__________________
Amd64@2.21ghz
1 gig(512x2) corsair ram
6600gt
Nec burner
sound blaster audigy 2 ls
90mm AC heatsink
via k8t800 pro
crap6892 is offline  
Old 06-22-2005, 10:26 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

Doesn't sound good....Why the high core temp on the cpu? Your mobo may have taken a dumb. Does the video card work in another puter. I'd swap it out in a puter you know has + video. If the card is good you may be investing in a new mobo and cpu...ouch!
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 06-22-2005, 10:40 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

My cpu temp was high...he loads at about 48ish. Ill try putting it in anouther computer... Hopefullly the agp slot isnt messed up
__________________
Amd64@2.21ghz
1 gig(512x2) corsair ram
6600gt
Nec burner
sound blaster audigy 2 ls
90mm AC heatsink
via k8t800 pro
crap6892 is offline  
Old 06-22-2005, 12:11 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

He just called me and i guess his mobo power led isnt even going on. But his cd drive still eject. Im going to check his power cables, Could this be his psu?
__________________
Amd64@2.21ghz
1 gig(512x2) corsair ram
6600gt
Nec burner
sound blaster audigy 2 ls
90mm AC heatsink
via k8t800 pro
crap6892 is offline  
Old 06-22-2005, 12:42 PM   #8 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

could be alot of stuff.....but you said, originally, that you shut this system down because of high cpu temp. Is it an intel or amd cpu and what type. 60 degrees c may not be all that high for a scoket a amd cpu if that's what you have. The cpu could have heated up if the psu voltage was taking a dumb. switch out power supplies on the system and wee what happens. It's an amd64 what?
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 06-22-2005, 01:11 PM   #9 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

i shut down MY system because of high temp not his. His is the system with a problem and he has a amd moble
__________________
Amd64@2.21ghz
1 gig(512x2) corsair ram
6600gt
Nec burner
sound blaster audigy 2 ls
90mm AC heatsink
via k8t800 pro
crap6892 is offline  
Old 06-22-2005, 01:12 PM   #10 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 103
Default

those are my specs sorry not his. Im posting for him cuz his computer doesnt work.
__________________

__________________
Amd64@2.21ghz
1 gig(512x2) corsair ram
6600gt
Nec burner
sound blaster audigy 2 ls
90mm AC heatsink
via k8t800 pro
crap6892 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.