No Sound - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-14-2005, 04:19 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Unhappy No Sound

Hey I jus recently reinstalled windows xp & everything is working fine except for my sound.... iv searched for the speakers but the computer wont find them & the speakers work coz iv tried them on other computers the speakers are Tsunami 118A. I cant think of nething else to do please help me.
__________________

paulieo is offline  
Old 05-14-2005, 04:22 PM   #2 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Can it find the sound card?

Windows will NEVER see the speakers...
__________________

__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 05-14-2005, 04:24 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Default

i think thats wot i meant i duno wot sound card i hav either so i duno wat 2 do......
paulieo is offline  
Old 05-14-2005, 04:30 PM   #4 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Type correctly.

Go to the Start Menu, and right click on 'My Computer.' Click Properties.

CLick the Hardware tab, and then a Button that Says 'Device Manager.' On some operating systems, you'll simply have to click on a Device Manager Tab.

Look for an item in the list that either says 'Sound Device,' 'Sound, game, and video controllers,' or something with sound or audio in it. Click the + sign beside it.

If it has a device, look at it. This is your sound card. If it has a yellow symbol beside the device, tell us so.

If you open up device manager, and the first thing you see is a device with a yellow symbol, say so.

Post please, and use real words.
__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 05-14-2005, 04:54 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Default

there are no marks or anything next to any devices
paulieo is offline  
Old 05-14-2005, 05:02 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 13
Default

Install your motherboard drivers, I had this problem with no sound coming, but worked after using the motherboard cd.
atroxd is offline  
Old 05-14-2005, 05:24 PM   #7 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

did you discover any sound devices?
__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Old 05-14-2005, 05:35 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Default

nope theres nothing outta the ordinary there besides my webcam.
paulieo is offline  
Old 05-14-2005, 05:36 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 6
Default

whats the motherboard cd?
paulieo is offline  
Old 05-14-2005, 05:37 PM   #10 (permalink)
I Rule You
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 543
Send a message via AIM to FadingTheory Send a message via Yahoo to FadingTheory
Default

Motherboard CD: a CD that came with the motherboard. I'm going to say you didnt build your computer, so you probably don't need one.

I don't know what to do... I can't work with this.

I'm out.
__________________

__________________
Iraq... whee.
FadingTheory is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.