no power - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-29-2004, 03:04 PM   #1 (permalink)
Not A Super Techie
 
straightv6's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 496
Default no power

i'm trying to put a system together and can't get it to turn on. out of the power supply i have a 20 pin connector hooked up to the mobo and the power switch hooked up. what else am i missing?
__________________

straightv6 is offline  
Old 02-29-2004, 03:36 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 287
Default

AMD or pent 4 pent 4 needs a pent 4 power supply.Has 2 hook up's.Could just be your tower hook up's are back ward's or not in the right spot.
__________________

Deadguy is offline  
Old 03-01-2004, 01:22 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 51
Default

If you are using P4 , there ia an auxiliary power cord for P4 processor
loner is offline  
Old 03-01-2004, 03:53 AM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

have you connected all drives and cords, not just power?
__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.