no output - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-05-2004, 10:31 PM   #1 (permalink)
Not A Super Techie
 
straightv6's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 496
Default no output

finally got my new comp to turn on but now i don't get any output. the fan on the cpu and on the 9800 pro 128 both turn on. i don't hear any beeps that i've read about in other threads. mobo is an asus a7v8x-x. i swapped out the 9800 with a friend's 9700 and it still didn't work. any ideas?
__________________

straightv6 is offline  
Old 03-06-2004, 01:21 AM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 7
Default

There are so many reasons that governs the booting of a compuer. Major are memory, Display card, in case you have on board try with some AGP card if slot is available. Try swaping power supply.

Read my reply to post "Help!!! assembling a computer..." by Mario333

This will give you idea wher you are going wrong.

Good luck
apoorva is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.