No digital opening only analog - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-03-2005, 03:58 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jun 2005
Posts: 1
Default No digital opening only analog

We've been putting our new computer together and can't get any digital to open up--only analog.

We have:
Mainboard is an Intel chipset 915GUXL with PCI express graphics
and 3.4 processor
Video card is NVidia 6600 gforce 6600GT
Monitor is Samsung 930B with analog and digital and the VGA and
DVI connectors

Both have DVI and VGA and we have the digital video dual-link cable
a dvi (the $55 type).
Anyone know any reason why the digital won't open up. Could it be in
the settings?
Thanks The Wilsons
liz charmin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.