New Video Card install - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-17-2004, 04:07 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 47
Default

I'll try it again.
__________________

mdbman66 is offline  
Old 05-17-2004, 04:11 PM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 47
Default

Still nothing.


Confused in ILLINOIS
__________________

mdbman66 is offline  
Old 05-17-2004, 04:18 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default

Quote:
Originally posted by mdbman66
Still nothing.


Confused in ILLINOIS
Does this machine have integrated video? If so make sure it is disabled in the bios... You can get to the bios right? If not and you do have integrated video, take the video card out and then see if it will give any display.
ChaosBlizzard is offline  
Old 05-17-2004, 04:22 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 47
Default

I have embedded video and if I could get to the bios set-up I would never know without any video.
mdbman66 is offline  
Old 05-17-2004, 04:25 PM   #15 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default

Quote:
Originally posted by mdbman66
I have embedded video and if I could get to the bios set-up I would never know without any video.
If you have another graphics card pluged into your motherboard it is conflicting with the integrated graphics. You must remove the other card before it will let you do anything. Also take the monitors plug out of the add-on card and plug it back into the motherboards itergrated graphics port.
ChaosBlizzard is offline  
Old 05-17-2004, 04:30 PM   #16 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 47
Default

I removed the new card before coming to the forum. I also have the monitor plugged into the original adapter, again prior to coming to the forum. I have tried everything but still no video. Me thinks I should make the tower a boat ancher.
mdbman66 is offline  
Old 05-17-2004, 04:31 PM   #17 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default

Quote:
Originally posted by mdbman66
I removed the new card before coming to the forum. I also have the monitor plugged into the original adapter, again prior to coming to the forum. I have tried everything but still no video. Me thinks I should make the tower a boat ancher.
Have you tested all the system connections? Do this, unplug all the power cables and or drive cables and reconnect them. Also make sure the main power line is well seated to the system board.
ChaosBlizzard is offline  
Old 05-17-2004, 04:35 PM   #18 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 47
Default

Did it. I'll try again though.
mdbman66 is offline  
Old 05-17-2004, 04:36 PM   #19 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 559
Default

Quote:
Originally posted by mdbman66
Did it. I'll try again though.
Maybe your monitor went bad..... Can you try it on another pc system?
ChaosBlizzard is offline  
Old 05-17-2004, 04:47 PM   #20 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 47
Default

already thought of that.
__________________

mdbman66 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.