new video card - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-15-2003, 02:42 AM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 7
Default

aii i mailed it
__________________

rantzid is offline  
Old 10-15-2003, 12:02 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

what the heck???? am i missing something? i see nothing strange in your screenshot. it all looks normal i can't seem to find the vertical artifacts you are talking about.

if all you want is to turn of shadows than got to the same "appearance" properties and turn off shadows under menus.

maybe someone else can check his screenshot, i'm stumped. its like where's waldo
__________________

ekÆsine is offline  
Old 10-15-2003, 12:51 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 7
Default

one of us needs an optrician
b t w
my gf sees em too (on her own puter at her house, no pointing from me)
ahem
look again to the right of the boxes, or look at the front box covering the back one... to the right of the edges of said box and you will see faint gray verticle lines
thanks for you help
__________________

rantzid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.