new psu - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-08-2005, 09:42 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 135
Default new psu

is this a good psu? can any one tell me..thanks

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817192002
__________________

__________________
Pentium 4 630 (3.0ghz)
1 gb PNY DDR2700
ATI 9600XT 128 mb
Hitachi 160 gb
ABIT AS8 Socket T (LGA 775)
bronxblaza117 is offline  
Old 05-08-2005, 09:47 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,107
Send a message via AIM to Counter-Strike
Default

Yes, that is the perfect PSU with the specs your running. Nice and colorful !
__________________

__________________
<img src=\"http://img175.imageshack.us/img175/5743/sig9cd1.gif\" border=\"0\">
Check out www.advancedgeeks.com Great new forum!
Counter-Strike is offline  
Old 05-08-2005, 10:12 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

no it's bad

it's a generic PSU rebranded to another brand no one has ever heard of

second, wattage doesn't matter, the amps over 12V and the brand matters

get a thermaltake silent purepower or antec truepower
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-08-2005, 10:15 PM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

or an OCZ modstream, those are also good
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 05-08-2005, 10:16 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220
Default

he doesn't need an OCZ modstream
__________________


Quote:
I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 05-08-2005, 10:22 PM   #6 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Just go for a thermaltake td-420AD, slightly more expensive (5 bucks) and it's 99.9% likely to work perfectly
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.