New DDR module - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-25-2005, 07:34 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2005
Posts: 7

could it be the BIOS by any chance?

angryPenguin is offline  
Old 02-25-2005, 08:02 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: May 2004
Posts: 826

u can check the bios~~~


AMD Athlon 64x2 4000+
2GB Kingston DDRII667Mhz
MSI 256MB GeForce8500GT
Western Digital 160GB SATAII HDD
Maxtor 80GB 8M ATA133 HDD
17" Samsung 793Dfx Monitor
Win XP Pro
didi is offline  
Old 02-25-2005, 08:23 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2005
Posts: 7

by doing...?
angryPenguin is offline  
Old 02-25-2005, 08:32 PM   #14 (permalink)
Grandfather of Techist

Trotter's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 30,952

Put a stick in slot 2 but not slot 1. Boot up and see if it finds it. you might have a dead slot on your hands.

Are you under warranty?

Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / EVGA GTX 760 2GB
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB / WD Red 3TB
G.SKILL Ripjaws 2x2GB DDR3 1600 - Crucial Ballistix Tracer 2x2GB DDR3 1600
Win7 Ult 64-bit - Func MS3 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard

R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 02-25-2005, 08:35 PM   #15 (permalink)
Build Guru
PP Mguire's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: DFW Texas
Posts: 26,031

well do you only have 2 slots? If not then try putting it in a diff slot like slot 3 or so. Thats what i said earlier.
"Resolution is just a number." #Ubisoft Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire Mechwarrior Online = Thunderson PSN = PP_Mguire

Need Descent and Mechwarrior buddies!
If I helped you, give a thanks! ↓
Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 02-25-2005, 08:52 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Feb 2005
Posts: 7

Trotter: did that. Didn't work.
PPM: two slots.
I think I probably have a dead slot. *tear*

angryPenguin is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.