new computer - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2004, 03:40 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 6
Unhappy new computer

i put together a brand computer but im having installing the os
it give me a whole of numbers. plus when i build it and got it running i got low benchmarks the videocard is pny5900
the cpu 2.8 right i barely got the os on a different hard drive
the 80gb i got doesnt allow me to install win xp on it. help

zap46 is offline  
Old 05-26-2004, 03:53 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
Apokalipse's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,556

is the 80GB drive a SATA drive?
check Microbell's "installing a SATA drive" thread

could you list all the hardware you put in?
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.