New ATI Radeon 9200 but, I got a problem! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-09-2005, 03:17 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 511
Send a message via MSN to LegendBreath
Default New ATI Radeon 9200 but, I got a problem!

Hi,
Yesterday, for my birthday, I got a brand new Sapphire ATI Radeon 9200 SE 128MB. But, when I'm listen to music (MP3 on HD), the music lags, randomly, it's just freeze up. And, I need to move my mouse or press a keyboard key to make it go normaly.
__________________

__________________
LegendBreath is offline  
Old 01-09-2005, 03:21 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 431
Default

Have you insalled all the chipset drivers and graphics card driver properly
__________________

__________________
Sig removed due to size. Please read the rules before adding your compliant sig. SigSanta
MasterJason is offline  
Old 01-09-2005, 03:33 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2004
Location: New Brunswick, Canada
Posts: 511
Send a message via MSN to LegendBreath
Default

I tried with the drivers that came on the CD with the card and the lastest driver from the internet and both the same thing.
__________________
LegendBreath is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.