New 77.72 Drivers - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-27-2005, 05:10 PM   #1 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default New 77.72 Drivers

I will tell yall if they fix the BF2 shadows lighting issues after I restart

http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 06-27-2005, 05:10 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
synergy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: 15 Hive
Posts: 2,284
Send a message via MSN to synergy Send a message via Yahoo to synergy
Default

thanks
__________________

__________________
i7 2600K | TRUE 120 w/ Xigmatek XLF-F1253 | Asus Sabertooth P67 | 16 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
EVGA GTX 560Ti | 256 GB Plextor M3 SSD |80 GB Intel X25-M SSD | Corsair Graphite 600T
Coolermaster Purepower 850W | Samsung 25.5" 1920x1200 | Windows 7 Pro 64-bit


HTPC: AMD FX-4100 3.6 GHz | Gigabyte GA-880GM mATX w/ ATI Radeon HD 4250 | 8 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
LG Blu-Ray/HD-DVD ROM + DVD RW | 60 GB OCZ Vertex SSD | WD Caviar 1 TB | Antec Veris Fusion Black HTPC Case
Logitech diNovo Edge KB | Win7 Pro 64-bit
3dMark06 23,159 | 3dMark Vantage 23,579 | TF2 Stats Page | BC2 Stats | BF3 Stats
MCSE (SharePoint 2013), MCITP & MCTS (SharePoint 2010), CIW
synergy is offline  
Old 06-27-2005, 05:11 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 141
Send a message via AIM to Something Sexy
Default

They did for me.
Something Sexy is offline  
Old 06-27-2005, 05:34 PM   #4 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

the 77.72s are screwing up my stream videos. It liek makes them all bright and nasty looking.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-27-2005, 05:49 PM   #5 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
the 77.72s are screwing up my stream videos. It liek makes them all bright and nasty looking.
Really, I thought my video card had gone bad... Thanks! They also screw up the mouse movement in UT2004 for me, right now I am back on 71.89.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 06-27-2005, 05:51 PM   #6 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

Quote:
They also screw up the mouse movement in UT2004 for me
damn you to? what are you using for video?
EDIT nvm, i dont see why it would do that to your 6800GT
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-27-2005, 06:02 PM   #7 (permalink)
Beer
 
Calzinger's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: New York
Posts: 565
Send a message via AIM to Calzinger
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
the 77.72s are screwing up my stream videos. It liek makes them all bright and nasty looking.
Set the color correction to "advanced mode" so that you get a straight color line rather than the high gamma curve.

That will fix it.
__________________
Calzinger is offline  
Old 06-27-2005, 06:04 PM   #8 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Quote:
Originally posted by P.P. Mguire
damn you to? what are you using for video?
EDIT nvm, i dont see why it would do that to your 6800GT
They don't do it to my 6800GT, I am using a pci 5600 right now because I had to rma my 6800gt, I will have a new one in a few days hopefully...
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 06-27-2005, 06:14 PM   #9 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,315
Default

hmm, well i have the AGP 5600ultra and its doing that to my stream but not DVDs. wth? oh and 003 i did what you said and it made it worse. i also was toying w/ the other overlay settings and nothing worked.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now  
Old 06-27-2005, 06:18 PM   #10 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

It does it to my DVD's, I have not tried any streams. I don't know how it made it worse, it totally fixed it for me. What you have to do, is not install the old drivers over the new ones, but first totally uninstall the new ones, restart the computer, run a registry cleaner, and then install the old ones. Thats what I did, and it worked for me.
__________________

__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.