network not working - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-06-2005, 10:16 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Damn get a smaller sig....
__________________

c0rr0sive is offline  
Old 03-06-2005, 10:19 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 212
Send a message via AIM to jerry5739
Default

becuz no1 cares wut u are saving up for....nor do u need to put mad spaces between each thing.....
__________________

__________________
AMD 2700+ @~2.3
ASRock K7Upgrade-880
Corsair Value Select 1024MB DDR400
Kingwin Muntant X Case
eVGA 6600 GT
Seagate 80 GB HD
Allied 420W PSU
jerry5739 is offline  
Old 03-06-2005, 10:19 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,487
Default

__________________
<font size=\"1\">Intel Pentium 4 3.4GHZ HT-------------------AMD Athlon 64 3000+ Winchester
Intel Stock CPU Cooler------------------------Zalman 7700-Cu
Idle: 51C---------------------------------------Idle: 21C
Load: 72C--------------------------------------Load: 28C
ASUS P4C800-E Deluxe-----------------------GIGABYTE K8NF4-9 NForce4 4X
512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200-----512MBX2 Corsair XMS 2-2-2-5 PC-3200
ATI RADEON X800 XT Platinum Edition-------ATI RADEON X800 XL
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS----------Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Western Digital Raptor 37GB 10K------------2X Western Digital SATA150 Caviar SE 80GB RAID 0
Antec True 480W------------------------------Thermaltake Silent PurePower 680W
Zalman 5.1 Headphones----------------------Zalman 5.1 Headphones
Zalman High Sensitivity Microphone----------Zalman High Sensitivity Microphone
Microsoft Multimedia Keyboard 1.0A----------Logitech Media Keyboard
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A---------Logitech MX510
3DMark05: 5,928------------------------------3DMark05: 5,000</font>
dale5605 is offline  
Old 03-06-2005, 10:31 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,887
Default

Hope Harper kills him.
c0rr0sive is offline  
Old 03-07-2005, 02:19 AM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,019
Default

me 2, because if he doesnt i will
__________________

__________________
Sig reinstated. SigSanta
VIII is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.