network card stops working - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-30-2003, 02:18 AM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

you dug up a very old topic, i am a bit embarressed. i think this must have been one of the very first post i ever made here on tech-heaven months ago. i think i had only tcp-ip and probably ipx/spx bound to the NIC in that order. thank for your offer to help me, i appreciate it

i do not remember this topic too well but i think it had something to do with me moving around the hardware and winXP re-detected it incorrectly. i am sure it was a winXP messup as you suggested psuedo.

and FYI psuedo there are no activation patches for winXP. i have never had to activate winXP using my patched CD. i have had it since winXP came out long ago. do not use winXP SP1 unless you really need it, i had nothing but troubles with SP1.
__________________

ekÆsine is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.