network card odd sound - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-04-2004, 12:45 AM   #1 (permalink)
mal
True Techie
 
mal's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 179
Default network card odd sound

hi!
well,since i keep my side panel opened,i hear that weird "click shhhlip shlip" sound when i start Explorer or an internet application.It sounds "material" ,like a metal pin tapping or rubbing somewhere...is that normal?
__________________

mal is offline  
Old 12-04-2004, 10:19 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 973
Send a message via Yahoo to intercodes
Default

malm

where is the source from?network card? or from you hard disk.? Its more likely that it comes from a HDD. And that sound is bad
__________________

intercodes is offline  
Old 12-04-2004, 11:59 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 589
Send a message via AIM to GeckoEcho421 Send a message via Yahoo to GeckoEcho421
Default

It's from the hd, if you have an older computer than the hd is probobly loud like that. I remember my old p3 800 had a hd that was annoying like that.
__________________
If you ever have any questions feel free to email me at dhughes3@gmail.com, I will send you back an email as soon as possible.
<table width=\"100%\" border=\"3\" align=\"default\" cellpadding=\"3\" cellspacing=\"2\" bordercolor=\"#485F8D\"><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"left\"></div><div align=\"left\"><font size=\"2\"><strong><font color=\"brown\" size=\"2\"><marquee behavior=\"alternate\" width=100%><b><font color=#43525F size=\"2\">Goo g l e ||G o o gl e ||G o o gl e</font></b></marquee></font></strong></font></div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><font size=\"1\"><b><font color=#43525F>Mobo: </font></b><font size=\"1\">MSI \"K8N Neo2 Platinum\" <b><font color=#43525F>Chipset: </font></b>nForce3 ULTRA <b><font color=#43525F>CPU: </font></b>AMD Athlon 64 3500+ (Socket 939) <b><font color=#43525F>Physical memory:</font></b> Corsair XMS 1GB(512MBx2) 2-2-2-5 <b><font color=#43525F>Videocard:</font></b> eVGA nVIDIA GeForce 6800 GT<b><font color=#43525F> Soundcard:</font></b> Creative Audigy 2 </font></font><font color=#43525F size=\"1\"><b>Currently running: </font></b><font size=\"1\">XP Pro SP2 </td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\">How much PSU power is enough? </div></td></tr><tr><td bordercolor=\"#485F8D\"><div align=\"center\"><a href=\"http://whatpulse.org/stats/users/142979/\"><img src=\"http://whatpulse.afraid.org/sig/GeckoEcho421.png\" border=\"0\"></a></div></td></tr></table>
GeckoEcho421 is offline  
Old 12-04-2004, 12:05 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

Either way, whether it's coming from a network card or an HDD, they should be replaced

-Dan The Man
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 12-04-2004, 03:39 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2,088
Default

Since your side panel is open it might appear alot louder. But is this sound unhealth?
__________________
Finished With TF.
Codeine is offline  
Old 12-04-2004, 08:45 PM   #6 (permalink)
mal
True Techie
 
mal's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 179
Default

thats what im wondering..if thats only because with the panel off,i can hear things that i wouldnt with the panel on.Couldnt say unhealth or not though.

And its not constant.It makes "shhlip shhlip" the first time i start an internet application after a reboot.Then it doesnt make anymore.

I said network card because it seems to be related with the internet,but i dont know much about it.And the principal HD is not even 3 months old...all my apps are on it.My slave is older,but its for music only.No progz at all.

mmmh
__________________

mal is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.