Need Some More Help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-03-2003, 07:54 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 11
Exclamation Need Some More Help

another problem i moved the ram and it booted now it wont detect the hardrive i went into the BIOS and set the harddrive as primary boot device and i also checked the jumper setting and it is set to master

there is nothing wrong with the hd i tried 2 different hd's and both didnt work

the computer also takes forever to get started i press the power button and it starts for a second then shuts down i have to go through that several times until it starts
could someone help please
__________________

PeopLes is offline  
Old 10-03-2003, 08:14 PM   #2 (permalink)
Older But Wiser
 
kboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: So. Cal
Posts: 1,041
Default

You should post your spec's, It sounds like your Power Supply might have taken a dump dude. Do ya get the POST Beep when it does fire up and did it boot before ya moved your Ram?
__________________

__________________
ASUS Sabertooth 990FX
AMD FX-8150
16 GB Ram
ASUS GeForce 760 GTX


1TB Sata Seagate
100 Gig Maxtor Sata 7200 Rpm
ASUS DRW 24B3S7 ATA Optical
Windows 7 Home Premium
Dell E228WFP 22"
kboy is offline  
Old 10-03-2003, 08:42 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 11
Default

Yea i get the post beep when it starts up half the time right after that it shuts down again i have to go through that until it finally starts,
PeopLes is offline  
Old 10-03-2003, 09:22 PM   #4 (permalink)
Older But Wiser
 
kboy's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: So. Cal
Posts: 1,041
Default

When I updated my Mobo (on 2 separate PC's) I had to Re-install XP. Why I have no clue but my PC was doing all Kinds of weird stuff. Sometimes it would boot, sometimes not. Ya might wanta try it. I would get to a certain point then the damn thing would Re-Boot. I finally changed the bios to boot off the CD and Did a re-install of XP.
__________________
ASUS Sabertooth 990FX
AMD FX-8150
16 GB Ram
ASUS GeForce 760 GTX


1TB Sata Seagate
100 Gig Maxtor Sata 7200 Rpm
ASUS DRW 24B3S7 ATA Optical
Windows 7 Home Premium
Dell E228WFP 22"
kboy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.