need new bios for foxconn mobo - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-03-2005, 04:07 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default need new bios for foxconn mobo

Foxconn 600A01-6LRS Socket A (Socket 462) VIA KT600 ATX AMD Motherboard

I need a new bios for this motherboard, and http://www.foxconn.com/ site sucks, I can't find there driver downloads or anything, grrr

can someone help me out...
__________________

Juice Daddy is offline  
Old 11-03-2005, 05:59 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
tajahem's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 410
Default

http://www.foxconnchannel.com/produc...as%20K7600A-RS

Is this your mobo?
__________________

tajahem is offline  
Old 11-03-2005, 06:19 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

yes, (well, it's my friends and ide1 won't work) thanks for the link
Juice Daddy is offline  
Old 11-03-2005, 07:01 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
tajahem's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 410
Default

No problem. Don't know why Foxconn has two sites, but whatever.
tajahem is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.