Need Help W/ AMD proccessor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-21-2002, 01:17 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 2
Default Need Help W/ AMD proccessor

hey don't know if this is the site to ask for help, but i could realy use some. i just built myself a computer
Specs
Athlon xp 2200+
soyo Kt333 Dragon ultra platinum edition
1 gig DDR ram
Geforce 4 ti 4600
windows XP(ya i know i'm working on getting linux installed)

the problem i'm having is that whenever i clock the chip to a 133 front side bus speed, it goes into a perpetual restart mode. it'll load to about the screen that lets you chose your profile then restarts. because the front bus needs to be at 100, the chip is running at 1.35 Ghz, not 1.8. i need more SPEED I'm completely lost. do i need another proccessor?
any help would be greatly appreciated. either a response on the board or to my email. thanks a lot

Delta
__________________

Delta3865 is offline  
Old 08-26-2002, 06:17 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 42
Default

dont know if this helps, but go into our bios and find a part where is says cpu voltage and up it i bit by bit until it works, if your comp freezes pull the battery out for a while and start again.
remember watch your temps, more volts equals more heat:P
Deadmonkey is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.