Need Help with some comp. Q's - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-03-2004, 04:14 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19
Default

Its says Intel (R) under where it says personal computer
__________________

Blue Eyed Devil is offline  
Old 12-03-2004, 04:20 PM   #12 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

read what it says under Cpu, specifications

on cpu-z
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 12-03-2004, 06:15 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 902
Send a message via AIM to Sevoma
Default

Get the max speed of ram that your other ram is (pc66, pc100, pc133, pc2100, pc2700, pc3200). I would get another stick of 256mb of that same speed ram as the other stick. You cant use any vid card. I would use a agp if your mobo supports it. Check in the manual to see what speeds it can support (x2, x4, x8).

-Sevoma
__________________
<a href=\"http://truecombat.us\"><img src=\"http://www.truecombat.us/images/buttons/tcusbannersmall.jpg\"></a>

Sevoma Web Hosting
Sevoma is offline  
Old 12-03-2004, 10:01 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19
Default

It say Pentium(R) 4 CPU 2.00 GHz
Blue Eyed Devil is offline  
Old 12-03-2004, 10:05 PM   #15 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 764
Send a message via AIM to True_Orb
Default

First thing to do is get another stick of RAM. 256 just isn't enough these days, especially for MMO.
__________________
I argue with people on internet message boards.
Don\'t copy dat floppy!

--------------
Gigabyte GA-7DX(R) DualBIOS/A-bit KV8-Pro
AMD Duron 1.313GHZ/AMD 64 3000+ 2.0 GHZ
512 DDR266/1024 OCZ DDR (3200)
Chaintech GeForce 3 128mb/eVGA 6800GT 256mb
400 watt Powmax/530 watt Fortron
40.9GB 94098U8/80gb SATA
Maxtor DiamondMax/Seagate Barricuda
AOpen KF45A modded case
True_Orb is offline  
Old 12-04-2004, 01:25 AM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19
Default

I'm getting another stick of 512 so pretty soon my ramm will be about 776mb
Blue Eyed Devil is offline  
Old 12-04-2004, 02:00 AM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 582
Default

768
__________________

__________________

The World is my trashcan and i intend to fill it...
Leonidas is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.