need help no signal to monitor - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-10-2004, 12:18 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 199
Send a message via AIM to bomt697
Default need help no signal to monitor

i changeg my case yesterday and now for some reason am not getting any signal to my monitor. i tried changing the vga and clearing the cmos(someone told me it worked for them), but none of these worked. is there something that i might have missed? like not plugin some wire(like from the tower to the mother board)? i have a windows xp pro, epox mobo(which is only showing C1 on the mobo), kingston ram, and amd xp28oo. before i changed cases it all worked fine, so i dont think there is a incompatibility problem.
__________________

__________________
if it was up to me, my sound system would be worth more then the latest and greatest comp.

-Gigabite 880 mobo
-AMD FX -8350 Black edition
-Kingston Hyper X 16gigs
-Western Digital 1Tb HD
-GeForce GTX 660Ti
-thermaltake 850watt psu
-logitech Z-55oo speakers
bomt697 is offline  
Old 06-10-2004, 12:19 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 340
Default

check the power to the monitor
__________________

__________________
I wish I had a computer but I am broke!!!
AndrewtheGreat is offline  
Old 06-10-2004, 06:21 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 157
Default

I bet it may have something to do with the jumpers to the PWR. You have little jumpers that you put on such as the Reset switch,OWR,HDD led. I don't think these are called jumpers but they are wires that you put on from the case to the MB.
__________________
You light\'em we fight\'em
jayhawker01 is offline  
Old 06-11-2004, 12:54 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 199
Send a message via AIM to bomt697
Default

it was the ram, i took it out and put it back in the same way. who would have knew???.....
__________________
if it was up to me, my sound system would be worth more then the latest and greatest comp.

-Gigabite 880 mobo
-AMD FX -8350 Black edition
-Kingston Hyper X 16gigs
-Western Digital 1Tb HD
-GeForce GTX 660Ti
-thermaltake 850watt psu
-logitech Z-55oo speakers
bomt697 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.