Need help on a gaming rig - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-23-2005, 02:28 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8
Default

Quote:
Originally posted by DJ-CHRIS
Overclocking is pretty easy, but you should worry about that after you build your PC

As the mobo get the DFI Lanparty Ultra-D

G. Skill RAM most likely, however they have recently been forced to change their ram making their existing good ram raise in price.

You can afford a 6800GT instead of a 6600GT

And your good. Overclocking is easy
says the guy w/ xp to the newb. Thanks for the input, I may upgrade to the 6800, that much better?

I've read some really good reviews on the Corsair so may go that route. I'm assuming that the DFI mobo will still be good/better then the other one I mentioned, even w/o OC'ing? Thanks again.
__________________

Omaha_Phil is offline  
Old 06-23-2005, 02:34 PM   #12 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

DFI's multiple world records say it all for overclocking.

Corsair is really popular, and not a bad idea since it has some long warranty and comes error free most of the time. But corsair cannot overclock worth crap really. And their high end ram is a rip for the price.
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Old 06-23-2005, 02:56 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 8
Default

Quote:
Originally posted by DJ-CHRIS
DFI's multiple world records say it all for overclocking.

Corsair is really popular, and not a bad idea since it has some long warranty and comes error free most of the time. But corsair cannot overclock worth crap really. And their high end ram is a rip for the price.
Is the G.skill easy to oc? still reading up on that aspect. maybe i will go g.skill and then learn to oc. thanks for the help, it's much appreciated.
Omaha_Phil is offline  
Old 06-23-2005, 03:04 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Yeah G. Skill overclocks very high without touching anything but the speed.

Some other ram overclocks well too, but you need to change the timing's, up the voltage alot, get a fan cooling over the ram ect.
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.