Need help with CD drives - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-06-2004, 07:21 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 414
Default

replace it or get a new one thats all i can think of
__________________

__________________
<center>

<a href=\'http://fusion.vault9.net/inbound.php?user=Neosteve\' title=\'Get Fused!\'>
<img src=\'http://fusion.vault9.net/code/468x60.jpg\' alt=\'\' style=\"border:0;\" /></a>
</center>
neosteve is offline  
Old 03-06-2004, 12:27 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

it sounds like you connected the cd-rom incorrectly. did you forget to reconnect the 4pin molex power cable to the cd-rom?
__________________

ekÆsine is offline  
Old 03-06-2004, 02:55 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 27
Default

Ok, well, after a 2 hour talk on the phone with a techie guy i finally got em working...dont even ask what he all had be do, i couldnt explain it if my life depened on it...anywho...thanks for the suggestions and help peeps...
__________________

Pie Head is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.