Need help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-15-2006, 10:04 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 58
Default Need help

I dont think this goes here, but im trying to put pictures on my computer that i took with a digi computer. I put the memory thing on my computer, and the things not popping up. What else is there to do?
__________________

darkoverlord is offline  
Old 04-15-2006, 10:17 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 367
Default

slow down, more info. what card/card reader, what OS, any updated drivers recently, etc.
__________________

__________________
Setup no longer here.... need new one....
xenium is offline  
Old 04-15-2006, 10:19 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 58
Default

ummm, crap i just put the chip thing away and its alllllllll the way across the house. Ill list it tomorrow cuz i think im gonna "Hit the Hay"
darkoverlord is offline  
Old 04-22-2006, 03:25 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 957
Send a message via AIM to M4A1
Default

you could've provided us a product link on a website

Check to see if you installed the necessary software.
M4A1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.