My Setup - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2005, 10:58 PM   #21 (permalink)
Junior Techie
Join Date: Apr 2004
Posts: 60
Send a message via AIM to darksenate78

wow alex how much did yer pc cost?

Gigabyte - 7N400L - nVIDIA nForce2
AMD Athlon XP3000+
PNY Verto GeForce FX 5900se Video Card / 128MB / AGP 8x
AC-97 Sound
Kingston Dual Channel 512MB PC2700 DDR 333MHz Memory
Western Digital 160GB
Diablo ATX Mid-Tower Case with 450Watt Power Supply
Ultra All Copper up to XP 3200+ CPU Cooling Fan
Sony DRU530A DVD Burner
darksenate78 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.