My Setup - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-30-2004, 09:21 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

or a decent pair of headphones !
__________________

__________________
Hugo82 is offline  
Old 12-30-2004, 10:33 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7
Default

hugo 82 did you know that the digimate monitors are also the same as hanton monitors, same model and manufacturer

as you lot were saying about the speakers i use a set of the 5.1 surround on that motherboard of mine, oh my what quality.

Stu.
__________________

infinity is offline  
Old 12-30-2004, 11:29 AM   #13 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

no i didn't
__________________
Hugo82 is offline  
Old 12-30-2004, 01:00 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 120
Default

its good but u chose an x600, now that is not good!!!! shud of chose x800 or 6800 gt!!
ardy89 is offline  
Old 12-30-2004, 01:03 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,842
Send a message via AIM to lazerman Send a message via Yahoo to lazerman
Default

Your processor won't be much better than mine when I am done overclocking. You paid alot more too. AMD>Intel anyday in my opinion.
__________________
The Stargate MMORPG
lazerman is offline  
Old 01-04-2005, 05:26 PM   #16 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 7
Default shame on u lazerman

HAHAHAHAHAHAHAHA

Shame on u lazerman

ur saying an overclocked cpu 2400 @ 2GHz with a crappy F S B and RUBBISH L1 cache

that dont comare to sh*t

try a P4 775 1Mb L1/L2 Cache

with DDR 2 yes two number two

and guys the readon i dont use a good vga card is

wait for it

I DONT PLAY GAMES :P

Stu
infinity is offline  
Old 01-04-2005, 05:31 PM   #17 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 476
Default

What are you going to be using it for then ?
__________________
Hugo82 is offline  
Old 01-04-2005, 05:37 PM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

AMD Kicks Intels *** any day.
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 01-04-2005, 09:07 PM   #19 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 125
Default

Yeah, um go amd way better value, my 85 buck proc kicks processors that cost 150-200, o
__________________
My new puter

Athlon XP-M 2500+ AQYHA
Abit NF7-S
512mb HyperX
6600GT XFX
Antec superlanboy
420W Thermaltake PSU
Lite-On combo CDRW-DVD drive

3dmark 05: 3091
3dmark 03: 7589
bunnymanboy is offline  
Old 01-04-2005, 09:11 PM   #20 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 330
Default

not bad altough i ussaully go with AMD
__________________

Amd64Boy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.