My Rig - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-28-2005, 12:40 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 61
Send a message via AIM to enGRAVEr
Default My Rig

Still working a few bugs out, Most is in the Sig :

WINXP SP2
__________________

__________________
enGRAVEr

*VIPER ATX Case; *Gigabyte GA-8N Quad Royal; *P-4 3.73 Ex. Ed.; *2 GB Patriot DDR2 533 Dual CH; *2x BFG GF 6800 GToc (SLI); *(3) SATA 250 GB (1)WD (2) Maxtor; *SeaSonic S-12 600watt; *DL DVD Burner; *54x DVD/CD Rom
Test Scores: AquaMark3 GFX-12003, CPU-11602, Total-79109; *01-25290/*03-20444/*05-8346; SupePI-33 Secs @ 1Mb,*HSF-VapoChill Micro.
enGRAVEr is offline  
Old 06-28-2005, 12:45 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

And....???


You need help with sorting out the bugs, just tell us the problem.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 06-28-2005, 12:53 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 199
Default

I think he mean he want some comment about his setup, which is in his signature.
hkfnstang is offline  
Old 06-28-2005, 12:59 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 61
Send a message via AIM to enGRAVEr
Default

The MB is the Prob, I THINK. Mainly with AOL and the fact the MB has AV that came with it. Between the AV and the Fire Wall, AOL Sec Ed is a pain. I tried downloading the newest drivers for the GPU's and it kept boot up, windows screen, then reboot, ENDLESSLY. Not one to have really messed with overclocking, i just keep everything as is. I am happy with it though. It was costly, but after my cruise i wanted something to keep up with the times LOL. I purchased a 5 in 1 Floppy drive for the fundtionality of the A Drive and the use of my media cards, but everytime i connect it the PS detects a short and wont start up. Figured i can live without it though. Thank you. About the only thing I have not done is checked on a new BIOS as I wanted to ensure that the drivers were the cause of my headache. Windows autoupdates caused some issues also, but since i did not install one, after going through and selecting ones to see which one was causing an issue, i have been running stable.

My temps are a little high, but this is my first Extreme Edition, that may be normal. Simple web surfing and idle seems to be around 45 C. Some of my games cause it to rise to 64 C, Normal??
__________________
enGRAVEr

*VIPER ATX Case; *Gigabyte GA-8N Quad Royal; *P-4 3.73 Ex. Ed.; *2 GB Patriot DDR2 533 Dual CH; *2x BFG GF 6800 GToc (SLI); *(3) SATA 250 GB (1)WD (2) Maxtor; *SeaSonic S-12 600watt; *DL DVD Burner; *54x DVD/CD Rom
Test Scores: AquaMark3 GFX-12003, CPU-11602, Total-79109; *01-25290/*03-20444/*05-8346; SupePI-33 Secs @ 1Mb,*HSF-VapoChill Micro.
enGRAVEr is offline  
Old 06-28-2005, 01:17 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 61
Send a message via AIM to enGRAVEr
Default

I want to install Liquid Cooling, or at least something better than the Factory Issued Fan on the CPU. I am trying to get more details on that.

Also, I need to replace the ribbon cables and dress it up a bit before I get any pics. I like the performance, no skipping, fast burning, great online playability, and now the reliability seems to have came up.

Games I play are:
Counter Strike Source, Coutner Strike, UT2004, NeverWinter Nights, C&C Generals, Rise of Nations, War Craft III, Battle Field 1942/ Vietnam.

These are my main games right now.


Alright, a few issues for advice.

1. System says CPU temp is 66, a sensor on the Heat sink says 53.

2. No updates for the BIOS.

3. Considering Liquid Cooling, BUT...

4. Looking for a good all around system tester, I have 3dMark 01, 03, 05, AuqaMark3, Any others recommended??

5. Thank you for oppinions.
__________________
enGRAVEr

*VIPER ATX Case; *Gigabyte GA-8N Quad Royal; *P-4 3.73 Ex. Ed.; *2 GB Patriot DDR2 533 Dual CH; *2x BFG GF 6800 GToc (SLI); *(3) SATA 250 GB (1)WD (2) Maxtor; *SeaSonic S-12 600watt; *DL DVD Burner; *54x DVD/CD Rom
Test Scores: AquaMark3 GFX-12003, CPU-11602, Total-79109; *01-25290/*03-20444/*05-8346; SupePI-33 Secs @ 1Mb,*HSF-VapoChill Micro.
enGRAVEr is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.