my ram??!?!?1 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-31-2004, 10:48 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default my ram??!?!?1

does anyone know why my ram was messin my comp up? it was makin my CZ lag and it all of the sudden started to screw up, when i first installed it it worked fine. if u read the my hard drive thread u will see the whole story about it.
__________________

__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 01-01-2005, 12:10 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

Have you checked it with memtest86+ to see if it errors?
__________________

Nubius is offline  
Old 01-01-2005, 12:49 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

nope didnt know about memtest86+

but when i have the ram in it wont boot to windos
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Old 01-01-2005, 12:52 AM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 711
Default

ahh nvm it doesnt require a OS
__________________

IYAOYAS...lol
æArchOAngelæ is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.