My planned system...What do you think? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-27-2005, 01:44 PM   #11 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

Do the dual monitors have to cut the screen in half?

Or can you actually have like a virtual new desktop on one that handles say only AIM and internet, and the other one does games?

I'm confused ::stupid-face::
__________________

__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 04-27-2005, 02:55 PM   #12 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

Quote:
Do the dual monitors have to cut the screen in half?
Nope. Imagine having 2048x768 resolution (both screens at 1024x768). With mine at home, I actually have Messenger and any conversations, or anything that I am working on on the side on the second monitor, and my main focus on my main screen.
__________________

__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 04-27-2005, 03:28 PM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

Do you press a key combination to switch control betweeen monitors then?
__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 04-27-2005, 03:28 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 462
Send a message via AIM to grego
Default

Haha, I doubt I'll be able to fit two monitors on my dorm desk. I'm hoping to be able to fit a single 19" CRT ! I'm gonna take some measurements when I go there early this summer.

What I meant by "article" was that I plan to use the 230 watt PSU off my current 5 year old Gateway.

Actually, I was reffering to an article in Maximum PC's January issue, in which they torture test 7 PSU's. I definitely plan on posting back to get more feedback about whatever PSU I'm lead to by that article though.

At first glance, it looks like either the Cooler Master RS-450-ACLY or the Antec NeoPower480.
__________________
Yes, but no sprinkles. For every sprinkle i find, i shall KILL you.
grego is offline  
Old 04-27-2005, 03:43 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

Quote:
Originally posted by Alex81388
Do the dual monitors have to cut the screen in half?

Or can you actually have like a virtual new desktop on one that handles say only AIM and internet, and the other one does games?

I'm confused ::stupid-face::
You can do both

To switch between monitors, just move your mouse over
__________________

DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.