My PC broke :( - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 04-16-2005, 10:39 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 22
Default My PC broke :(

Today I did what I always do (play some UT2004, watch some porn, lol, browse the web, etc!) and then, when I turned off my PC, Windows wouldn't boot (although I could POST -- it did pass the BIOS check and all that).

I tried running safe mode but when it was loading files it said the files are corrupted (WTF HAPPENED?). The same thing while loading Windows normally. Of course, I have Windows XP (Home with SP2 and latest patches).

Tried running last good windows configuration. Nope. Tried booting from my Windows XP cd and reinstalling Windows, nope, it told me that the hard drive isn't hooked up or it can't find it (obviously if it was loading Windows -- but didn't finish the job -- hard drive is hooked up and working).

I booted from a 98 floppy. It said something about not being able to find c drive. I ran command and tried writing c: and all the other letter but -- NOTHING -- except the A: drive. It also, somehow, configured my C drive to be a RAM drive, wtf.

I tried running fdisk and looking at the partitions. OK. It did find my d: and c: (c == bootable with Windows. D is my partition with games and stupff). The only problem is: they weren't named. Does that matter though (all I saw were options 1 and 2 - partition one and partition 2).

Anything else I can do? Should I unhook my hd and plug it into my old compaq? (Would that even work?).

Thanks for help. Good thing I always have 2 other PC to use.

Krogen is offline  
Old 04-16-2005, 10:54 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Feb 2005
Posts: 3,220

was the pr0n you were watching newly downloaded?

maybe it caused a viruses

honestly though, i have no idea what happened



I don\'t play for fun, I play to win and winning is fun.
diabloII is offline  
Old 04-16-2005, 11:55 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Apr 2005
Posts: 720

What've you done recently with your computer?
Have you checked your BIOS?
SkyHi is offline  
Old 04-17-2005, 12:06 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
Chankama's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Canada
Posts: 1,523

Yeah. That is a problem. Hey what kinnda porn were u watching?
Chankama is offline  
Old 04-17-2005, 12:41 AM   #5 (permalink)
Super Techie
Join Date: Feb 2004
Posts: 416
Send a message via AIM to chog

*hopes for girl on girl action*

Anyways, you might want to try making an Ultimate Boot CD for Windows (google it) and running some of the diagnostics programs on it.
chog is offline  
Old 04-17-2005, 12:44 AM   #6 (permalink)
The Grinch
c0rr0sive's Avatar
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,688

You may have gotten a BSV.
c0rr0sive is offline  
Old 04-17-2005, 02:19 AM   #7 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782

could be Boot virus. If you find that your really in a pickle, you can use Knoppix to recover your files, and then re-format.
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 04-17-2005, 03:39 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Jan 2005
Posts: 849
Send a message via Yahoo to ZeroX

yeah you could hook it up to your other computer and get all your pron off of it and reformat
<a href=\";id=0&amp;t=62\"><img border=\"0\" alt=\"Get Firefox!\" title=\"Get Firefox!\" src=\"\"/></a>
<a href=\";id=0&amp;t=181\"><img border=\"0\" alt=\"Get Thunderbird!\" title=\"Get Thunderbird!\" src=\"\"/></a>
<a href=\"\" title=\"Download Opera\" ><img src=\"\" width=\"88\" height=\"31\" alt=\"Download Opera\" /></a>
ZeroX is offline  
Old 04-17-2005, 03:49 AM   #9 (permalink)
Wizard Techie
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,782

what if the second pc got the virus (if any) that the first one had.
Core 2 Duo E6400, DFI Infinity 975X/G, 2x 512mb DDR2 667mhz, Albatron 7900gt, WD 200gb SATA, Samsung DVD-RW, Silverstone ST-50EF 500w PSU.
waynejkruse10 is offline  
Old 04-17-2005, 03:52 AM   #10 (permalink)
Techie Beyond Description
Apokalipse's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,556

boot from the XP CD, go to the recovery console (press r at the first screen) and after logging on, type 'fixboot', and after that, 'fixmbr'

Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:44 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.