My monitor moves!! - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2005, 04:33 AM   #21 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

It didnt work and now im getting cloce to not being able to adjust it any further.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 02-24-2005, 05:23 AM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

change your resolution to 1280x1024 instead
DOS, and most POST screens typically run at 640x480, which is exactly half length and half width from 1280x1024 (or 1/4 the pixels)
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 02-24-2005, 06:47 AM   #23 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

That has given me loads of room to adjust it :P Hopefully it wont move around anymore.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.