Is my hard drive broken? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-05-2004, 10:30 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19
Angry Is my hard drive broken?

Look at the side of your hard drive. You see that shiny silver circle? Well, on my hard drive that cirlce got scratched so bad it teared. So the question is, is it broken, or can i still use it? It wouldnt fit in the 3.5 bay so when i pulled it out...the silver circle ripped, and boy am i pissed...
__________________

Completenoob is offline  
Old 12-05-2004, 10:54 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
KorKwin's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 293
Default

I'm pretty sure it is still going to work but just don't get anything in that hole. Try covering with something.
__________________

__________________
It's not a race, unless it is a race.
KorKwin is offline  
Old 12-05-2004, 10:56 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 447
Send a message via AIM to Pavlyk
Default

That's not safe. The spidles or whatever they're called can be damaged by any movement
Pavlyk is offline  
Old 12-05-2004, 11:35 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
sPlAtOiD's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,748
Default

It should be alright if your talking about the tab on the top.
sPlAtOiD is offline  
Old 12-06-2004, 02:09 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 128
Send a message via ICQ to Smokin-A.I. Send a message via AIM to Smokin-A.I. Send a message via Yahoo to Smokin-A.I.
Default

its a warrenty tag and its for making adjusment on your drive by the manufacture. also its to keep dust etc out, try to put something back on it to prevent dust etc from getting inside.
__________________
if its not artifical intelligence, why have it?
Smokin-A.I. is offline  
Old 12-06-2004, 02:10 AM   #6 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Try if it works.
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.