My GPU and Sound card... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-06-2008, 04:35 PM   #1 (permalink)
Hardware/VB.net/Anti-vir
 
StealthTools's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: TN - Intel, Samsung, and NVIDIA 4 EvR!
Posts: 515
Send a message via MSN to StealthTools
Default My GPU and Sound card...

I just felt the urge to take off my GPU and Sound Card.. so I did.. I also have to urge to post them up here.. I dunno.. I just like staring at them ..

These are from my "old system" still building my new one. they are still fun to look at though.. I love technology...


[BFG Tech] GeForce 7900 GTOC Overclocked

FRONT:



REAR:




Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer

FRONT:



REAR:




Note: Images are 1052px by 789px
__________________

StealthTools is offline  
Old 04-06-2008, 04:45 PM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: My GPU and Sound card...

lol, weird. I mean, that video card doesn't look very special to me. Also, why are the photos so crappy?
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 04-06-2008, 04:47 PM   #3 (permalink)
Hardware/VB.net/Anti-vir
 
StealthTools's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: TN - Intel, Samsung, and NVIDIA 4 EvR!
Posts: 515
Send a message via MSN to StealthTools
Default Re: My GPU and Sound card...

It is a piece of art... I love my old GPU .. and the photos are crappy because I don't know how to operate a camera


*edit*
Also.. does anyone know why my GPU is producing things like this in games?:
Would it be that the Core Bus is set too high?
It normally runs at about 150 Fahrenheit (or about 66C I think). When running Crysis it runs at about 180 Fahrenheit with GPU fan set on maximum.
Pictures taken in COD4





StealthTools is offline  
Old 04-06-2008, 04:54 PM   #4 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: My GPU and Sound card...

Those are called artifacts. It may be due to the overclock.
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 04-06-2008, 04:57 PM   #5 (permalink)
Hardware/VB.net/Anti-vir
 
StealthTools's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: TN - Intel, Samsung, and NVIDIA 4 EvR!
Posts: 515
Send a message via MSN to StealthTools
Default Re: My GPU and Sound card...

Oooooohhh... Artifacts.. a cool new word

So.. I guess I will lower the Core Bus and Memory Bus. It glitched alot in "The Witcher" .. that girl with the red hair's face made a HUGE glitch that blocked the screen, lol..

artifact(n.)An object produced or shaped by human craft, especially a tool, weapon, or ornament of archaeological or historical interest.
artifact(n.)Something viewed as a product of human conception or agency rather than an inherent element:“The very act of looking at a naked model was an artifact of male supremacy” (Philip Weiss)
***artifact(n.)A structure or feature not normally present but visible as a result of an external agent or action, such as one seen in a microscopic specimen after fixation, or in an image produced by radiology or electrocardiography.
StealthTools is offline  
Old 04-06-2008, 11:16 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
stalin90's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Kansas
Posts: 1,371
Default Re: My GPU and Sound card...

are those being produced on your 9800gx2's???

do you have your card(s) overclocked? if so then turn off your oc

could be also that you dont have a stable 12v rail. it happened with my old ultra psu.
__________________

- INTEL Q6700 @ 3.2 - ASUS P5Q Pro - EVGA 9800GTX - 4GB Patriot Viper @ 1066 -
stalin90 is offline  
Old 04-06-2008, 11:43 PM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: My GPU and Sound card...

no he already said this is from his old comp (his new one isn't built yet.... why would you post random pics of components?
__________________

__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Build Problem (epic) ObbiQuiet System Upgrades 9 02-18-2008 11:20 AM
Audio PC carnageX New Systems | Building and Buying 14 11-04-2007 04:44 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.