my first comp build - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-04-2005, 03:02 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 61
Default Ipod

And should you have any type of IPod, and maybe ither MP3 players, they are not compatible with ME.

And ME is generaly rubbish!
__________________

__________________
http://www.xero-systems.co.uk

I am a partner in the above website, and would be happy to help you configure a fully built PC on a budget. PM me or contact mark@xero-systems.co.uk
smiffjunior2005 is offline  
Old 06-05-2005, 09:28 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 91
Default

you guys think that im going to need to upgrade my vid card?
__________________

__________________
DFI Lanparty nF4 Ultra-D
AMD Athlon 64 3200+ Venice
Leadtek 6600GT
Seagate Barracuda 120GB
OCZ El Platinum Rev2 1 GB
OCZ ModStream 450 W PSU
crazyeightballa is offline  
Old 06-05-2005, 09:40 AM   #13 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

No. If u want to break out more cash (considerable amnount 2), wait for the X900 XT to hit the shelves
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 06-05-2005, 09:43 AM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 91
Default

anyone think ill need to overclock to play hl2 with settings on high and no lag?
__________________
DFI Lanparty nF4 Ultra-D
AMD Athlon 64 3200+ Venice
Leadtek 6600GT
Seagate Barracuda 120GB
OCZ El Platinum Rev2 1 GB
OCZ ModStream 450 W PSU
crazyeightballa is offline  
Old 06-05-2005, 10:23 AM   #15 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 2,433
Default

Prolly not...high settings on high rez with AA and AF is prolly stretching it a bit for the 6600 GT on HL2. u gotta be realistic. u coul prolly do it okay without the AF and AA and on 1074x****
__________________





-AMD Athlon 64 3200+ Winchestor
-MSI K8N Neo4-F
-Sapphire Radeon X850 XT
-2x 1024 Corsair XMS Pro

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value="Search!"></form> Search TF before you post!
dhw200 is offline  
Old 06-05-2005, 10:49 AM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 133
Send a message via AIM to Augsy
Default

pro is more stable
__________________

Augsy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.