MY CPU IS GOING 100% all the time - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-10-2003, 05:55 AM   #21 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

http://securityresponse.symantec.com...oval.tool.html
and
http://klan.netzwerk.dk/files/msblas...osoft%20patch/
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 11-10-2003, 11:32 PM   #22 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 8
Send a message via AIM to lokodezine
Default what are those

what are those second links

Is the seconds sites safe?
__________________

lokodezine is offline  
Old 11-11-2003, 12:06 AM   #23 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

yes, it is a free remover tool for MSBlaster (from Symantec) and the patch for MSBlaster (from Microsoft)
__________________
Apokalipse is offline  
Old 04-17-2004, 07:17 AM   #24 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 40
Default

i had this problem and i fixed my pc. windows update is the casue of your problem just uninsall 2 critcal updates and they are hotfix KB828741 and hotfix KB835732. post if this worked best wishes
__________________

omen is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.