is it my computer? or lagg? please read - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-26-2005, 02:19 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default ram issue?

hey guys when i play warcraft i only have 512 of ram the game laggs during big action is it my ram i only have 512 or wat?i have 3.2 ghz x800 pro video card abit vt7 bother moard on cs source it runs g00d but on warcraft during big fights it lags and when i open up cntrl alt delte task manager i go2 performance and the bars shoot up all teh way like 80-100 percent when its in big fights and the game is running ? so wat do u say is it my ram?
__________________

bigtimeballer50 is offline  
Old 02-26-2005, 02:47 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 531
Send a message via AIM to jnev_89
Default

it's probably your ram, you have a good cpu and gpu.
__________________

jnev_89 is offline  
Old 02-26-2005, 02:49 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

i ahve a 3.2 ghz cpu p4 ht .. gpu never herad of??
bigtimeballer50 is offline  
Old 02-26-2005, 03:29 PM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Feb 2005
Location: asdf
Posts: 8,886
Default

Which warcraft is it? World Of Warcraft/warcraft/warcraft2/warcraft3/warcraft3 TFT???

Anyways it might be better to ask Battle.net open tech forums. There are a few nice people who will help you, there not blizzard/batt;e.net rep's or anything but there smart enough to be....
c0rr0sive is offline  
Old 02-26-2005, 03:30 PM   #5 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Try an extra 512
turtile is offline  
Old 02-26-2005, 03:36 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

ok now im having problems with my cs source 2 i run it join a server for the first 2 mins i get the rite fps then i need hten after it gets 20-40 40 the highest any sugestions im sick of my machine and im sick of this ****
bigtimeballer50 is offline  
Old 02-26-2005, 10:46 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,743
Send a message via AIM to Dark_Sniper* Send a message via Yahoo to Dark_Sniper*
Default

the thing about warcraft my friends play it and they say it good to have a 1GB of ram so it one more or just ask battle.net
__________________
Dark_Sniper* is offline  
Old 02-26-2005, 10:48 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

well im having diff issues now... with other games its my stupid motherboard that i bought cant handle ****..
__________________

bigtimeballer50 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.