My Comp Will NOT turn on!!! - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-13-2004, 05:44 PM   #41 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 268
Default

Hmm it still doesent work with the power supply idea.... I'll give killians45's idea a try and if that doesent work I'll give the battery idea a try again but way longer
__________________

NanoWarrior is offline  
Old 09-13-2004, 05:46 PM   #42 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
check all cables etc. take all unnecesary cards out, like soundcard, second HD
I think u blew sometihing

my idea..LOL
__________________

__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-13-2004, 05:55 PM   #43 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 268
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
take it out longer..the condensers (don't know u call them this way in english) can store the power for a long time
How long would you say that the condenser would then run out of power?
NanoWarrior is offline  
Old 09-13-2004, 05:57 PM   #44 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 268
Default

Quote:
Originally posted by TheMajor
my idea..LOL
Sorry lol, that was a while back
NanoWarrior is offline  
Old 09-13-2004, 05:59 PM   #45 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

dunno exactly..i would wait btween 5-10 minutes
ask Killians45 he's a pro on this
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-13-2004, 06:00 PM   #46 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

Quote:
Originally posted by NanoWarrior
Sorry lol, that was a while back
nevermind..i forgot myself
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-13-2004, 06:02 PM   #47 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 268
Default

If this battery idea does not work I will try the Unpluging everything Idea, but with unpluging everything should I take out the battery with everything else or should I leave it in?
NanoWarrior is offline  
Old 09-13-2004, 06:05 PM   #48 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

leave it in and take out all pci cards u don't need, get another keyboard...move your cables a little (maybe short circuit)
take everything out except your first HD...well u could take thatone out also if nothing works...the main aim is to see some characters on yer screen LOL
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-13-2004, 06:12 PM   #49 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

yes, but don't take out yer CPU, videocard, RAM(maybe 1 stick) and PSU LOL
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 09-13-2004, 06:24 PM   #50 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 268
Default

It's not working... My comp just started doing this when I was rebooting it and in all in a sudden it shuts off and now this. I dont know what it could be. More ideas will be good.
__________________

NanoWarrior is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.