my com has a hp?? - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-24-2004, 01:10 PM   #31 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

Quote:
Originally posted by chrispy
Hay chaps,

As soon as I posed my lasted post it happened again, but I wrote down everything it said. Here it is

“A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

Technical information
***Stop: 0x000000D1 (0x7000E2F8, 0x00000002, 0x00000000, 0xF9F27739)

***usbohci . sys – address F9F27739 base at F9F26000, datestamp 3D6DDC30


Beginning dump of physical memory
Physical memory dump complete.
Contract system administrator or technical support group
For further assistance”

Hmmm.. i noticed that noone has pointed out to the line that says***usbohci . sys – address F9F27739 base at F9F26000, datestamp 3D6DDC30

I think it's the USB that's causing the problem...
What u need to do is ... GO to the bios .. typically hit the DEL key at startup .. disable ur USB ...This should fix ur problem.

If it does ..post it on the forum ..then we can help u fix the USB problem
__________________

__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 02-24-2004, 01:18 PM   #32 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 18
Default

preet 2 u, will this stop my usb things yhough, like my printer and broadband???
__________________

chrispy is offline  
Old 02-24-2004, 01:22 PM   #33 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

Yes .. for the time being ... i wanted u to do it ..just to confirm if that the USB is the problem or not.

Once u know what's causing it ..u can fix it .. Just confirm the same n' then post back here
__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 02-24-2004, 01:26 PM   #34 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 18
Default

owwww fair play, your well smart ill try dat!
chrispy is offline  
Old 02-24-2004, 04:11 PM   #35 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 500
Default

Remember K.I.S.S??

and I dont mean Knights in Satans Service!!!

KEEP IT SIMPLE, STUPID!

Maybe she just needs to Update from the M$ site

By the sounds of it, I bet Update has NEVER been run on the PC ..

Could resolve the issue without Dissecting it first??

Read Below:


SYMPTOMS
When you shut down your computer that has one or more universal serial bus (USB) devices attached to it, you may receive the following error message on a blue screen:

Stop 0x000000D1 (0x00000040, 0x00000002, 0x00000000, 0xfc96a9dc)
CAUSE
This problem may occur because the OHCI endpoint is unable to find the transfer descriptor in the list.

RESOLUTION
To resolve this problem, obtain the latest service pack for Windows XP. For additional information, click the following article number to view the article in the Microsoft Knowledge Base:
322389 How to Obtain the Latest Windows XP Service Pack

The English version of this fix should have the following file attributes or later:
Date Time Version Size File name
--------------------------------------------------
06-Feb-02 18:30 5.1.2600.28 15,616 Usbohci.sys



STATUS
Microsoft has confirmed that this is a problem in the Microsoft products that are listed at the beginning of this article. This problem was first corrected in Windows XP Service Pack 1.
The information in this article applies to:


* On the naked Pics thing,, does this *ahem* camera interfere with your ability to make money per chance??

** What about streaming video instead??

k ,, just going off on a tangent,,

cheers
__________________
Crash Abbott
MCSE, MCP+I, A+

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Old 02-24-2004, 04:18 PM   #36 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 18
Default

huh, arrrrrrrrrrrrrrrr im soo confused!
chrispy is offline  
Old 02-24-2004, 04:25 PM   #37 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 500
Default

Crispy ,,

Listen Hon, ,,

Open internet explorer,,, just let it open,,

The second row down from the top you will see:

FILE - EDIT - VIEW - FAVO - TOOLS- HELP

Click on TOOLS, The Third choice down will be WINDOWS UPDATE

CLIK on that ,, a microsoft site will open,,, In the centre you will see "SCAN FOR UPDATES",, click on it,,

then another window will open up that has words on it,,

JUST CLIK "YES"

Let the system check,,

On the LEFT SIDE, you will see UPDATES THAT MAY BE INSTALLED,,

Install the CRITICAL UPDATES first,,

this takes some reading,,, you will see ADD / REMOVE ,, only remove the ones with an " *" by them,, they need to be installed separately,,,

Make sure that you INSTALL SERVICE PACK 1...

You can do this,,,,


* now,, as for the streaming video,,,,,,,,,
__________________
Crash Abbott
MCSE, MCP+I, A+

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Old 02-24-2004, 05:28 PM   #38 (permalink)
Ultra Techie
 
dethangel's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 934
Default

or you can open the start menu and go to the top where it says windows update, since you are running XP
dethangel is offline  
Old 02-24-2004, 06:07 PM   #39 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

just so i have this straight. you guys are wanting to see the pics, but this person hasn't said whether they are female or male. you guys are too picky are ya?
ekÆsine is offline  
Old 02-25-2004, 03:04 AM   #40 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

¿¿¿
you can get XP's service pack 1 by clicking here:
http://download.microsoft.com/downlo...xpress_usa.exe
it will come up with the options open, save or cancel. click save, name it what you want and click on 'desktop' at the left, then save again. then when it's finished open it and follow through
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.