music problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-15-2004, 06:43 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 455
Send a message via Yahoo to linux1880
Default music problem

I have a speaker ( BLASTER inspire 2.1) When I connect it in desktop PC it works fine, But when I connect it in laptop an irritating noise comes even if I don't play any music, When I play the songs, songs plays but with the same irritating noise can anyone help me here pls?
__________________

linux1880 is offline  
Old 04-15-2004, 07:47 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

Sounds like a connection problem to me. If it were my laptop, I would open it up and check the main board.


*** DO AT YOUR OWN RISK ***

Opening you laptop may void your warrenty and if you don't know what you are doing it could very well screw your laptop up.
__________________

__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 04-15-2004, 10:25 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Jorsoft's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Oakdale, MN
Posts: 4,581
Default

Since the speaker works fine in your Desktop PC, the problem lies in your laptop, probably as (a previously mentioned) connection problem. Either the soundcard or mainbord in your laptop is the problem. Maybe you'll have better luck with a different set of speakers.
__________________
Jorsoft is offline  
Old 04-15-2004, 10:48 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 228
Send a message via Yahoo to jaun1477
Default

i had a problem like that and all it was is the line in not beeing muted check if its mute in audio propetties
__________________
EL VAQUERO
_________________
amd athlon xp 2400+
1 apacer 256mb unb pc2700 cl2.5
motherboard msi kt4av via kt400a chipset based
1 ??? 512 mb pc2700
1 agp 8x/4x (geforce 4 predator mx4408x)
2 year old 21 magnavox monitor
1 aquos sharp 15\"tv
Seagate 40gb hd
DC Output: 420Watts Total: +5V/0~42A, +12V/0~18A
+3.3V/0~26A, -5V/0~0.8A, -12V/0~1.0A, +5VSB/0~2.5A.
http://img44.photobucket.com/albums/...vantar_gif.gif
jaun1477 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.