Movie Messed Up - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-09-2004, 05:58 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 862
Send a message via AIM to Megadeth2 Send a message via Yahoo to Megadeth2
Default Movie Messed Up

Ok, yesterday I was trying to watch the Judas Priest-Electric Eye WMA/WMV from their website. I did this before on Windows XP and it ran fine. Then I started using Win 2k Pro and all of sudden the frams skip and the sound skips.

Literally this is how it goes with the lyrics:

I take the pride in knowing all your secret moves.
Skips-I can take pictures that can prove.
Skips-I made a missile.
Skips-I am perpetual.
I keep the country clean.

It skips more than three lines everytime and it is ridiculous how tha damn thing won't run it. No matter what player I use, they will play mp3 fine, but no video. Can somebody help?
__________________

Megadeth2 is offline  
Old 12-09-2004, 06:56 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Nubius's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 11,600
Default

about all I can think of and/or suggest is that you get all the latest video codecs. Get all that you can from windows update, make sure you have the DivX codec and possibly Indeo.
Nubius is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.