mouse pointer - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-22-2006, 09:41 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 111
Send a message via Yahoo to syringe
Default mouse pointer

Hi All,
The pointer [curser] has disappeared from my machine. I have an asus A7v-266-e motherboard with Athlon cpu.
At first the pointer ran all over the screen and all sorts of dialog boxes appeared,mostly startup etc.This happened after installing windows 2000 on a drive but i suspect the problem was already starting. Now the pointer has disappeared altogether.bios setup works ok altho this was not working for a while.
I am thinking the BIOS is stuffed up and could be reset but would like a better opinion than mine before I muck around too much.
Have tried other working mice. The problem also occures with a HDD with XP home installed.
Thanks heaps for any assistance.
__________________

syringe is offline  
Old 06-22-2006, 03:14 PM   #2 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

so you tried a new hard drive with xp installed that would rule of a virus or spyware.

Did you try both USB and PS2 mouse ports and mouses?

tried going into the bios and setting it to factory or default settings?
__________________
baronvongogo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.