Mouse Connection Help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-05-2004, 02:41 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to usernamer
Question Mouse Connection Help

last week i took my computer out so i can clean it away from dust, and after i was done i hooked every thing back on the computer. Everything was working propery except for the mouse! The mouse is a regular ball sony mouse that came with the computer. I tried everything to fix it, and nothing happened, so i quit and watched tv and suddenly after about 10 min it just came back! is this a problem? or does that happen to any other computers, i have a stock sony 2.8 ghz, 512 ddr. If this is a problem please reply back so i can get some help. Thank you.
__________________

usernamer is offline  
Old 07-05-2004, 04:41 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 122
Send a message via AIM to bubba0315 Send a message via Yahoo to bubba0315
Default

How old is the mouse? Might need a new one.
__________________

bubba0315 is offline  
Old 07-05-2004, 04:51 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 88
Send a message via AIM to ccskorn
Default

Make sure you didn't accidently switch the keyboard and mouse ports, I did this once, and they would work sometimes, but would have to reboot alot to get them to work.
__________________
My Rig
- Antec Sonata Case w/ 460w Enermax Whisper II PSU
- Abit NF7-M Motherboard
- AMD XP 2500+ Barton w/ Thermaltake Silentboost HS/F
- 1GB PC3200 Corsair XMS Series
- Geforce 6800
- 80GB Western Digital Special Edition
- NEC DVD+-RW Drive
- Windows XP Pro
ccskorn is offline  
Old 07-05-2004, 04:51 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to usernamer
Default

my mouse came with the sony computer that i bought its not that old, it work fine when its hooked on, also i tried several diffrent mouse too, and they also didnt work.
usernamer is offline  
Old 07-05-2004, 05:36 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,847
Send a message via AIM to OIDanTheManIO Send a message via Yahoo to OIDanTheManIO
Default

im pretty sure it was a one-time problem, sometimes i have that problem and i just restart my computer and it is fixed but i wouldnt worry about it too much
__________________
<a href=\"http://oi-forums.com/index.php?topic=187.0\"><img src=\"http://img171.echo.cx/img171/2096/getopera9zg6jw.png\"></a>
OIDanTheManIO is offline  
Old 07-05-2004, 07:26 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 121
Default

It happened to me once. One time it didn't work but then miraculously fixed itself. Mouse gremlins.
Cogwork is offline  
Old 07-05-2004, 09:40 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 7
Send a message via AIM to usernamer
Default

i think i should have restarted it and it would have worked, i couldnt restart it because it was on the signing screen, but now i know what to do when i clean my computer. Thank you for all the help guys.
__________________

usernamer is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.