motherboard damage or interent cable? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-11-2005, 11:50 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default motherboard damage or interent cable?

hey guys i was ocing and un ocing my cpu and then when i restarted nothing displayed on my moniter so i cleard teh cmos and my comp booted up but then my aim .. steam.. internet explorer wud not go online? is it the motherboard or is it my ethernet cable? my cables skin is off and its kind of damaged cud that be it?
__________________

bigtimeballer50 is offline  
Old 03-11-2005, 11:56 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

some help me out please asap so i acn do something..
__________________

bigtimeballer50 is offline  
Old 03-12-2005, 01:13 AM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

anyone gona ghelp me?
bigtimeballer50 is offline  
Old 03-12-2005, 01:52 AM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 549
Send a message via AIM to bigtimeballer50
Default

nvm i got it it was the cable i tried diff one and it worked
bigtimeballer50 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.