more problems - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-08-2005, 04:02 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 162
Send a message via AIM to soup lightning
Unhappy more problems

my new comp i built was messed up(hd light nt blinking, no power to the floppy, no display to the monitor). i decided to put all my old stuff back in so i could play some games. after i fininshed tryed to turn it on and am having the exact same problems. im so despserate. im about to take it to the store and pay like 9874987483 for them to find out whats wrong. somebody please help me. dont let me waste my money haha.

oh yeah, earlier out of nowhere everything on this site got really big. is it like this for everybody?
__________________

soup lightning is offline  
Old 07-08-2005, 07:17 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

What are your specs?

It sounds like a power supply problem. Have you tried a different PSU? What PSU do you have?

There is no need to go to a store a waste money for them to fix it. You can always play the elimination game, where you strip it down to the bear essentials, and add things/swap items around.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 07-08-2005, 07:58 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 162
Send a message via AIM to soup lightning
Default

new comp:
amd 3200
evga 6800gt
1gig corsair xms
asus a8ve mobo
thermaltake something its 430w
wd 40gig raptor

dont know how i can do the elimination thing. theres no speaker hooked up on my mobo. everyhard drive ive tried has been the same. dont have a regular pci card that i can check with. man, my stuffs been sitting here for like 2 weeks. im having withdrawal symptoms
soup lightning is offline  
Old 07-08-2005, 08:19 AM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2005
Location: Delaware
Posts: 3,475
Default

Did you connect the front panel connectors correctly?
turtile is offline  
Old 07-08-2005, 04:15 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 162
Send a message via AIM to soup lightning
Default

pretty sure i did. there were labels for everything on the mobo.
soup lightning is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.