monitor problem! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-21-2005, 02:14 AM   #1 (permalink)
Join Date: Apr 2005
Posts: 730
Send a message via AIM to burned-ati Send a message via Yahoo to burned-ati
Unhappy monitor problem!

ok i have a compaq 7500 monitor i run it on 1024/768 85hz but for some reason when i play games for maybe 2 minutes it just shuts off the light goes from green to orange. sorta like the pc is off and the monitor is still on or something i hit the off button and on again and its still orange... i restart my pc and it comes on and works fine..any clue guys? im thinkin its either about to die or im runnin my hz to high..
burned-ati is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.