Monitor goes to Snow after start-up - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2003, 06:32 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Angry Monitor goes to Snow after start-up

I was adjusting my monitor settings fill my screen [it was only filling 80%] and it went to 'Snow' and never came back.

When i restart, the Windows 98 logo appears, then the screen goes snowy again.

How can i restore my previous setting if i don't have any driver disks etc??/ Is there a funciton key or key combination to get me back to normal?

It's a PackardBell PB8539VG 13"

Any ideas???

Thanks
+pierre
__________________

pierre is offline  
Old 11-27-2003, 09:44 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 107
Default

You could also get to the same screen you would to go to if you were going to safemode (tap f8 when you start the computer) Execpt go to Command promt only. After it goes to the c:\ type
cd windows\command then press enter
than type scanreg /restore press enter. than just choose a date that it was working correctly and try that
__________________

__________________
~bhoney
bhoney is offline  
Old 11-27-2003, 09:55 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 127
Default

Does this really work on W98?
fiezk is offline  
Old 11-27-2003, 12:59 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 107
Default

what the scanreg restore? yes. on windows ME you can do it from the run line but in 98 you have to be at command prompt to do it.
__________________
~bhoney
bhoney is offline  
Old 11-29-2003, 11:45 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 2
Default Thanks

Just check in and i will go home now to try it.

Merci!
pierre is offline  
Old 11-29-2003, 05:23 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2003
Posts: 8
Default

I have a problem with my 17" Sony flat CRT. WhenI turn it on, the whole screen is brighter the it should be, and over the whole image is about 6 or 7 white diagonal lines, with snow too. The screen shows my boot-up until after like 15 secs the screen goes to sleepmode and won't come back. I think it's a hardware failure, but does anyone know what it could be, and what it would cost to fix it. It's a quite expencive screen(it WAS) ,and very good on the eyes and I'd like to save it. Thanks for any help at all.
__________________

The J is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.