Microsoft Office 2003 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2004, 08:31 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default Microsoft Office 2003

Ok, I do realize that the Hardware Zone isn't the best place for something like this. Anyways, when I startup Word, a "Task Pane" is there next to the page. I went to the toolbar and disabled it, but it keeps popping up at the Word startup. How would I save changes done to Word?
__________________

Regulus is offline  
Old 10-04-2004, 08:35 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,446
Send a message via AIM to Alex81388
Default

I only worked with 2003 once, but if I remember, towards the bottom of the pane, there should be a "Don't show on start-up' or something simlar, for you to check.
__________________

__________________
Sig removed due to foul language. Please read the rules regarding the allowable content of sigs before reposting your COMPLIANT sig.
~Trotter
4/21/06
Alex81388 is offline  
Old 10-04-2004, 08:36 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

If you have Word setup to start without a blank document, it will have the document creation dialog there. This is Microsoft's way of getting people out of the old Visual-Studio document creation dialog, without losing a lot of that great power.

There's a lot of criteria for calling that thing...It's pretty difficult to get rid of all-together. For instance, if you have it off, and you use the menu to create a new document, you'll get the sidebar dialog. If you use the toolbar button to create a new document, you'll bypass the sidebar and just create a new document on the fly.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 10-04-2004, 08:41 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

Tools > Options > View Tab

and first check box is, startup task pane.

uncheck it.

thats it.

simple and easy
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 10-04-2004, 08:50 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

Lol, ok thanks Blind_Arrow. I feel really stupid now if it's THAT easy. Guess I should've considered BCIS instead of Computer Science at my school. lol =)
Regulus is offline  
Old 10-04-2004, 08:52 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jul 2004
Location: Manchester, UK
Posts: 1,909
Default

no, its OK< as sometimes I do mistakes that 7 yr children laugh at me like hell. thinking that i dont know computers.

hehe, i laugh too thereafter
__________________
Intel Core2Quad 2.66Ghz 12MB L2-Cache
4096MB DDR Kingston Hyper-X
GigaByte GA-P35-DS3R
XFX 9600GT AlphaDog
Seagate 2 X 320GB SATA2
LG L246WH Flatron 24"
Sony DVD-RW
Blind_Arrow is offline  
Old 10-04-2004, 08:56 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 821
Default

lol. I hear ya.
__________________

Regulus is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.