Memtest86+ with a floppy? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > Monitors, Printers and Peripherals
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-02-2005, 12:01 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Question Memtest86+ with a floppy?

Ok my laptop uses a usb bay is there another program that will let me check my RAM using a my sd card? becus Memtest86+ doesn't support it.
__________________

__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Old 02-02-2005, 12:07 PM   #2 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

You will have run Memtest86+ off of a CD.
__________________

ag3 is offline  
Old 02-02-2005, 12:10 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 116
Default

thanks i didn't think about that
__________________
Compaq Laptop. Intel P4 3.0 with HT tech.
15.4 inch brightview tech.
ATI 128mb 9600
60GB HD
Wireless
512mb of ram
CD-RW
Alexqd3 is offline  
Old 02-02-2005, 12:11 PM   #4 (permalink)
ag3
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 1,536
Default

You're welcome.
ag3 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.